Jäsenedut

Hyvinkään kaupunkiyhdistys on vaikuttamis- ja verkostoitumiskanava kaikille Hyvinkäällä toimiville ammatinharjoittajille, yrittäjille, yrityksille, kiinteistönomistajille, yhteisöille sekä julkisille laitoksille.
Toiminnan tarkoituksena on edistää kaupungin kehittymistä, elinvoimaisuutta ja viihtyvyyttä mm. kehittämällä yrittäjien, kiinteistön omistajien, oppilaitosten ja kaupungin yhteistoimintaa.

JÄSENEDUT VUODELLE 2020

  1. Mahdollisuus esitellä omaa toimintaa torilla järjestettävien tapahtumien yhteydessä. Varaukset ja suunnitelma tehdään yhteistyössä kaupunkiyhdistyksen tapahtumakoordinaattorin kanssa.
  2. Kaupunkiyhdistyksen järjestämissä paikkamaksullisissa tapahtumissa tapahtumakohtainen jäsenalennus osallistumismaksusta. Vuonna 2020 alennus jäsenille – 30 %:a Lystilauantain ja Hyvinkään Vapun paikkamaksuista.
  3. Logo, www- ja facebook -linkitys kaupunkiyhdistyksen hallinnoimilta sivuilta.
  4. Sähköinen uutiskirje 2 x vuodessa, jossa nimi ja /tai logonäkyvyys linkkeineen sekä mahdolliset kampanjatarjoukset tai -tiedotteet.
  5. Kaupunkiyhdistyksen ”Hanki Hyvää Hyvinkäältä” -kampanjatarra liikkeen ikkunassa/ovessa ja omakustannushinnalla mobilet ja julistepohjat käyttöön.
  6. Kerran vuodessa järjestettävä verkoston yrittäjätapaaminen, jossa mahdollisuus myös tuoda omaa toimintaansa esille.
  7. Verkostoyhteistyön ja -markkinoinnin mahdollisuudet sekä kontaktit kaupungin päättäjiin.
  8. Kiinteistöjen arvojen säilyttäminen ja kehittäminen elinvoimaisen yritystoiminnan myötä.

Varmista jäsenyytesi heti, jotta pääset hyödyntämään edut ja rakentamaan yhdessä elinvoimaista kaupunkikeskusta!