Tapahtumat 2019

Kaupunkiyhdistys järjestää joko yksin tai kumppaneittensa kanssa erilaisia tapahtumia pääasiassa kaupungin keskustan alueella.

Yhdistyksen tavoitteena on Hyvinkään elinvoimaisuuden ja viihtyvyyden lisääminen sekä eri toimijoiden yhteistyön tukeminen.

Tervetuloa mukaan kaikki yrittäjät, yritykset, yhdistykset ja muut alueen toimijat hyödyntämään eri tapahtumia omassa toiminnassanne!

Vuosi 2019- tule mukaan näkymään ja vaikuttamaan

HYVINKÄÄN JOULUIKKUNAKILPAILU ja VUODEN TONTTU 2019

Jouluikkunakilpailun voittaja ja Vuoden tonttu julkistetaan Joulutorilla ma 16.12.19 klo 17:00.

Tilaisuuden musiikista vastaavat Charlotta Kivistö ja Pasi Jääskeläinen.

Kuumaa mehua ja pipareita tarjolla!

Tervetuloa!

PIENYRITTÄJIEN JA YHDISTYSTEN JOULUTORI kauppakeskuksen Willa Galleriassa 9.-22.12.2019 klo 11-18. Useita eri myyjiä, joilla erilaisia tuotteita! Paljon kivoja lahjaideoita! Olet lämpimästi tervetullut!

Päivittäiset myyjät näet Facebookista: https://www.facebook.com/HyvinkaanKaupunkiyhdistys/