Tapahtumat 2019

Kaupunkiyhdistys järjestää joko yksin tai kumppaneittensa kanssa erilaisia tapahtumia pääasiassa kaupungin keskustan alueella.

Yhdistyksen tavoitteena on Hyvinkään elinvoimaisuuden ja viihtyvyyden lisääminen sekä eri toimijoiden yhteistyön tukeminen.

Tervetuloa mukaan kaikki yrittäjät, yritykset, yhdistykset ja muut alueen toimijat hyödyntämään eri tapahtumia omassa toiminnassanne!

Vuosi 2019- tule mukaan näkymään ja vaikuttamaan

TARINATORSTAI 7.11.19 klo 15 – 16:30 Hyvinkään ABC-asemalla. Tilaisuus on maksuton, ABC tarjoaa kahvit ja pullat.

Tarinatorstaista vastaavat Hyvinkään Yrittäjien puheenjohtaja Aki Junnila ja arkkitehti Petri Vainio. He vaikuttavat myös Hyvinkään Halo Valoviikoilla.

Tule kuulemaan ja kyselemään valosta valon asiantuntijoilta! Tiesitkö, että valolla on laatueroja? Tiesitkö, että valo voi piristää tai väsyttää? Tiesitkö, että valo kuluttaa sähköä murto-osan lämmittimiin verrattuna? Tiesitkö, että ikääntyessä ihminen tarvitsee enemmän valoa?

TERVETULOA juttelemaan ja viihtymään yhdessä!

HYVINKÄÄN HALO – valoviikot 28.10. – 10.11.2019

Hyvinkään Halo on käytännön valaistukseen keskittyvä. Viikot koostuvat kohteista, jotka ovat katsottavissa itsenäisesti, avajaisista Kauppatorilla, Sveitsin supassa pidettävästä päätapahtumasta, pienimuotoisesta näyttelystä ja valoon liittyvistä luennoista.

Yhteistyössä Hyvinkään Yrittäjät, Hyria, Hyvinkään kaupunki ja Hyvinkään kaupunkiyhdistys

Kohteet kartalla ja lisätietoa Halosta : https://www.hyvinkaanhalo.fi/

KIVIJALKAYRITTÄJIEN HALO -tempaus ke 6.11.19

Tempauksessa mukana olevat liikkeet tempaiseva olemalla auki klo 20 asti.
Osoituksena, että liike on mukana tempauksessa heillä on ikkunassaan Hanki Hyvää Hyvinkäältä -mobile.

Mukana on kivijalkaliikkeitä Hämeenkadulta, Kauppalankadulta, Siltakadulta, Torikadulta ja Uudenmaankadulta!

Nyt on mahdollisuus tutustua hyvinkääläisiin palveluihin pidennetyn aukiolon puitteissa!

Toivomme, että tempaus tuo näkyvyyttä hyvinkääläisille kivijalkaliikkeille!

KIVIJALKAKAUPPIAIDEN HALO TEMPAUKSESSA MUKANA 6.11.2019

Studio BG, Torikatu 6–8

Kehonhuolto Jumissa, Torikatu 6–8

SVEITSIN SUPAN TAPAUS 7.11.2019 klo 19:00 ja klo 20

Muutama päivä enää legendaariseen SUP-UP-iltaan! Tapahtuman tiedoista käy ilmi kaikki, mitä sinun on hyvä tietää illan kulusta. Tässä kiteytetysti tärkeimmät:

✨ Kulku suppaan käy Vaiveronkadun kioskin ja Perttulan kenttien puolelta! Kulku on opastettu ja valaistu. Kts. kartta: https://visithyvinkaa.fi/sveitsin-luontopolku/

✨ Esityksiä on kaksi, klo 🕖 ja 🕗. Esitys kestää n. 20 minuuttia.

✨ Unohda puhelimet ja muut valonlähteet, avaa aistisi ja nauti ❤️ Hetki hyggeilyä Hyvinkäällä parhaimmillaan!

✨ Hyvinkään Pontevan kioski on avoinna supassa klo 18.30-20.30. Täydellisen metsäretken kruunavat kahvi, pulla, kuuma mehu, makkara ja virvokkeet 🤩 #seurasydän💚

TERVETULOA MUKAAN!

Sup-Up Yhteistyössä hyvinkääläisten kuorojen, Charlotta Kivistön, Hyvinkään Yrittäjien, Hyvinkään kaupungin, Hyvinkään kaupunkiyhdistys ja PK-09:n ja Hyvinkään Pontevan kanssa.

PIENYRITTÄJIEN JA YHDISTYSTEN JOULUTORI Willassa 9.-22.12.2019 klo 11-18.

Hyvinkään kaupunkiyhdistys, Hyvinkään kaupunki ja kauppakeskus Willa toteuttavat tänäkin jouluna pienyrittäjille ja yhdistyksille Joulutorin.

Pienyrittäjille ja yhdistyksille myyntipaikat ovat maksuttomia. Kaksi vuoroa per osallistuja.

Paikka: Willan Galleria
Aika: 9.-22.12.2019 klo 11-18

Myytävät tuotteet: käsityöt, hunaja, sinapit, hillot, kortit, koristeet, kuivakakut, sienisuola, saunahunaja, leipä, pulla, paparit, paparitalot, arvat ja muut Joulutorille sopivat tutteet. Ei kirpputoritavaraa.

Pöytien varaukset ja ohjeistus: anja.tauriainen@gmail.com tai p. 040 506 0900. Varaukset 1.11.19 alkaen.

HYVINKÄÄN JOULUNAVAUS 23.11.19 klo 10-15

Joulunavaus yhteistyössä Hyvinkään kaupungin ja Hyvinkään Lionsklubien kanssa.

HYVINKÄÄN JOULUIKKUNAKILPAILU 2019

Hyvinkään jouluikkunakilpailu alkaa 23.11.2019 joulunavauksesta.

Kilpailuun ilmoittaudutaan sähköpostilla tai puhelimitse Kaupunkiyhdistyksen tapahtumakoordinaattori Anja Tauriaiselle viimeistään 13.11.19.

Jouluikkunakisaan
osallistuvat yritykset saavat käyttöönsä Hyvinkään Joulukatutunnuksen sekä kilpailunumeron kiinnitettäväksi liikkeen ikkunaan tai oveen. Kaikki
jouluikkunakilpailuun osallistuvat yritykset sekä äänestysohjeet löytyvät
kampanjan aikana yhteystietoineen Hyvinkään joulusivulta www.hyvinkaa.fi/hyvinkaanjoulu.

Jouluikkunakilpailun voittaja julkistetaan sunnuntaina 15.12.2019 Willan Galleriassa Joulutorilla. Samassa yhteydessä julkistetaan myös vuoden tonttu.

Vuoden tontuksi voi äänestää voi kuvan ja perusteluiden kera ketä tahansa, vaikka itseään. Asiattomia ehdotuksia ei oteta vastaan ja pidäthän huolen, että tonttukisaan ilmoitetulta on kysytty lupa.

Jouluikkunakilpailun äänestäjille on luvassa arvontapalkintoja.

Hyvinkään kaupunki ja Hyvinkään kaupunkiyhdistys haastavat erityisesti keskusta-alueen yrittäjät osallistumaan ja hyödyntämään Joulukatu-kampanja, jonka tavoitteena on tuottaa elämyksiä ja iloa kuntalaisille sekä aktivoida yhdessä tekemisen kulttuuria.

Tehdään yhdessä Hyvinkään joulu!

Hyvinkään Joulukatu
Hyvinkään kaupunkiyhdistys