Tapahtumat 2019

Kaupunkiyhdistys järjestää joko yksin tai kumppaneittensa kanssa erilaisia tapahtumia pääasiassa kaupungin keskustan alueella.

Yhdistyksen tavoitteena on Hyvinkään elinvoimaisuuden ja viihtyvyyden lisääminen sekä eri toimijoiden yhteistyön tukeminen.

Tervetuloa mukaan kaikki yrittäjät, yritykset, yhdistykset ja muut alueen toimijat hyödyntämään eri tapahtumia omassa toiminnassanne!

Vuosi 2019- tule mukaan näkymään ja vaikuttamaan

TARINATORSTAI 2.5.2019 klo 15 – 16:30 Hyvinkään ABC-asemalla. Tervetuloa kuulemaan kiinnostavia tarinoita ja tutustumaan toisiimme! Päävieraanamme on nelinkertainen Finladia-palkintoehdokas, kirjailija Pirjo Hassinen.

Kahvitarjoilun vuoksi ilmoittautuminen www.etlehti.fi/tarinatorstai TERVETULOA!</span></span>

Tarinatorstai on ET-lehden ja ABC liikenneasemien yhteinen tapahtuma kahdeksalla paikkakunnalla. Tapahtumissa on mielenkiintoisia vieraita ja pullakahvitarjoilu. Jokaisella paikkakunnalla on paikallinen emäntä tai isäntä.

HYVINKÄÄN VAPPUTAPAHTUMA 1.5.19

Hyvinkään Vappu tulee jälleen! Suuret vappumarkkinat levittäytyvät kauppatorilta kirjastoaukiolle, perinteinen harrasteajoneuvotapahtuma Hyvinkään Vappu Cruising valtaa kauppatorin parkkialueen ja nyt toista kertaa järjestettävä Hyvinkään yhteinen vappupiknik kokoaa hyvinkääläiset syömään yhdessä Willantorille, minne olemme kattaneet valmiiksi pitkät pöydät valkoisine liinoineen.

Esiintymisalueet ovat kauppatorilla, kauppatorin parkkikannella sekä Willantorin portailla. Yleisöä viihdyttävät mm. Hyvinkään Työväen Mieskuoro, Hyvinkään Mieslaulajat, Rautatien Soittajat Hyvinkää, Duo Purple Heart ja Duo Sydänvarkaat, Katri O. sekä Rocktehdas Hyvinkään nuorisobändi TheValot.

Tapahtumassa myös kasvomaalausta, glitter-tatuointeja ja kiertelevä ilmapallotaikuri. Nyt ei kannata jättää väliin!

Paikkavaraus vappupiknikille alkaa 15.4. kello 21 täällä: http://illallinentaivaanalla.yhteismaa.fi/illallinen-suome…/ .

Kannattaa olla nopea, sillä paikat loppuvat nopeasti!

Varaukset vapputorille: Hyvinkään Kaupunkiyhdistys, Anja Tauriainen, p. 040 506 0900 Paikan hinta 35 e sis alv.

SYDÄMENI LAULUT yhteislaulutilaisuudet KAUPPATORILLA Jussinmäen Jukeboxin säestyksellä.

• La 11.5.19 klo 11:45
  • Ti 11.6.19 klo 18:00
  • To 11.7.19 klo 18:00
  • Su 11.8.19 klo 18:00

KAUPPATORIN KESÄKAUDEN AVAJAISET 11.5.19 klo 10 – 14.

Kaupunginjohtaja Jyrki Mattila avaa Kauppatorin kesäkauden klo 10, jonka jälkeen tanssia ja Sydämeni laulut yhtaislauluja Jussinmäen Jukeboxin tahdissa.

Avajaiset järjestetään yhteistyössä Hyvinkään Eläkeläistuen, Hyvinkään Kansantanssijoiden, Hymyhuulten, Hyvinkään kaupunkiyhdistyksen ja Hyvinkään kaupungin kanssa.

Yhden Päivän Juttu 29. – 30.5.19

Yhden Päivän Juttu on Hyvinkäällä vuosittain helatorstain ympärillä järjestettävä kaupunkitapahtuma, joka kerää lapset, nuoret ja aikuiset viettämään laadukasta vapaa-aikaa erilaisten kulttuurielämysten parissa.

Helatorstain aattona keskiviikkona 29.5. ohjelmaa on kaupungin kulttuurikeskuksissa, keskustan ravintoloissa sekä kauppakeskus Willassa. Luvassa on musiikkiesityksiä, teatteria, työpajoja sekä ilmainen sisäänpääsy kaikkiin mukana oleviin kohteisiin.

Helatorstaina 30.5. kello 10 – 15 päätapahtuma sijoittuu Villatehtaalle, missä tarjolla on monipuolista ohjelmaa, näyttelyitä, työpajoja ja Hyvinkään Mahdollisuuksien tori. Myös paikalliset yhdistykset esittelevät toimintaansa. Muita tapahtumapaikkoja ovat mm. Suomen Rautatiemuseo ja Hyvinkään pääkirjasto.

Tapahtuman tiedot päivittyvät maalis-huhtikuun aikana tälle sivulle.

Kenelle: Kaikille avoin ja ilmainen tapahtuma, lapset, nuoret, aikuiset
Osoite: Hyvinkää, eri tapahtumapaikkoja
Järjestäjä: Hyvinkään kaupunki
Lisätietoja: Outi Raatikainen, outi.raatikainen@hyvinkaa.fi

HYVINKÄÄN ROCKFEST IKKUNAKILPAILU 2019

Hyvinkään ensimmäinen Rockfest-ikkunakilpailu ajalla 27.5.-8.6.2019! Ilmoittaudu mukaan kilpailuun viimeistään 15.5.19 mennessä sähköpostilla tai puhelimitse Kaupunkiyhdistyksen tapahtumakoordinaattori Anja Tauriaiselle.

Rockfest-ikkunakisaan osallistuvat yritykset saavat käyttöönsä Hyvinkään Rockfest-tunnuksen sekä kilpailunumeron kiinnitettäväksi liikkeen ikkunaan tai oveen.

Kaikki Rockfest-ikkunakilpailuun osallistuvat yritykset sekä äänestysohjeet löytyvät kilpailun aikana yhteystietoineen Hyvinkään kaupungin sivuilta: www.hyvinkaa.fi/hyvinkaanrockfest. Äänestää voi myös Hyvinkään pääkirjastossa kirjaston aukioloaikoina. Kirjastossa on äänestyslaatikko ja äänestyslipukkeet. Äänestysaika 27.5.-8.6.19.

Rockfest-ikkunakilpailun voittaja julkistetaan sunnuntaina 9.6.19.

Rockfest-ikkunakilpailun voittajalle palkinto ja ikkunakisassa äänestäneille on arvontapalkinto.

Hyvinkään kaupunki ja Hyvinkään kaupunkiyhdistys haastavat hyvinkääläiset yrittäjät, mutta erityisesti keskusta-alueen yrittäjät osallistumaan ja hyödyntämään Rockfest-ikkunakilpailua, jonka tavoitteena on tuottaa elämyksiä ja iloa kuntalaisille, Rockfest-vieraille sekä aktivoida yhdessä tekemisen kulttuuria.

Tehdään yhdessä elävä hyvinkääläinen Rockfest kaupunkitapahtuma!

Hyvinkään Rockfestkatu tapahtuma Hyvinkään kaupunkiyhdistys Anja Tauriainen anja.tauriainen@gmail.com p. 040 506 0900

Hyvinkään Rockfestkatu tapahtuma Hyvinkään kaupunki Outi Raatikainen outi.raatikainen@hyvinkaa.fi  p. 0400 929 846

ROCKFEST 7. – 9.6.19

Rockfestin aikaisen kaupunkitapahtuman myyntipaikat ovat Kirjastoaukiolla, Munckinkadun risteyksessä ja Kuusipuistossa.

Paikkatiedustelut ja lisätiedot: anja.tauriainen@gmail.com tai p. 040 506 0900.

LYSTILAUANTAI 24.8.19

Hyvinkään Joulunavaus, jouluikkunakilpailu ja Vuoden Tontun valinta.