Tapahtumat 2018

Kaupunkiyhdistys järjestää joko yksin tai kumppaneittensa kanssa erilaisia tapahtumia pääasiassa kaupungin keskustan alueella.
Yhdistyksen tavoitteena on Hyvinkään elinvoimaisuuden ja viihtyvyyden lisääminen sekä eri toimijoiden yhteistyön tukeminen.
Tervetuloa mukaan kaikki yrittäjät, yritykset, yhdistykset ja muut alueen toimijat hyödyntämään eri tapahtumia omassa toiminnassanne!

Vuosi 2018- tule mukaan näkymään ja vaikuttamaan

ILTATORI 20.6.18 klo 17 – 20 Hyvinkään kauppatorilla klo 18 – 19:15 ohjelmaa esiintymislavalla

SYDÄMEN LAULUT – yhteislaulua Hyvinkään kauppatorilla

Ke 20.6.18 klo 18 – 19:15 yhteislaulua ja Iltatori klo 17 – 20 (Säävaraus!)

Tule laulamaan yhdessä Junnu Vainion sävelin! Jos et halua laulaa, niin tule kuuntelemaan ja nauttimaan tunnelmasta.

Lauluja säestää Jussinmäen jukeboksi:

Pasi Jääskeläinen, kitara ja laulu

Satu Strömberg, laulu

Charlotta Kivistö, viulu

Sami Kujala, basso

Mertsi Tuomainen, rummut

Iltatorilta ostettavissa klo 17 – 20 :
Raukelta maistuvaa kahvia, pullaa, hodareita ja makkaraa!
Juhannusvastoja Pertti Tetriltä.
Marjoja ja herneitä myyvät sekä Kong Sophat että Tuan Tran.

Tapahtuma on maksuton ja ikärajaton! Lauluvihko on ostettavissa paikan päältä pientä korvausta vastaan tai ladattavissa nettisivuilta, osoite tulossa lähempänä h-hetkeä. Omat viltit tai retkituolit mukaan!

Tapahtuma löytyy: https://www.facebook.com/events/220560162070946/  Käythän tykkäämässä!

LYSTILAUANTAI 25.8.2018

– Perinteinen koko perheen suurtapahtuma
– Willatehtaan sisäpihalla

Yritysten paikat 150 e / paikka, sis alv. Muutama paikka sisällä ja suurin osa paikoista ulkona. Tiedustelut sähköpostitse anja.tauriainen@gmail.com tai puh 040 506 0900.

Yhdistyksille maksuttomia esittelypaikkoja ulkona. Tiedustelut sähköpostitse anja.tauriainen@gmail.com tai puh 040 506 0900.

RED CARPET 30.8. – 2.9.2018

SENIORIMESSUT 9.10.18 Hyvinkään kaupungintalon aulassa

JOULUNAVAUS / HYVINKÄÄN JOULU 2018

Perinteinen joulukulkue ja jouluikkunakilpailu tulossa myös vuonna 2018.

Kysy lisää  – tehdään yhdessä viihtyisä ja elävä Hyvinkää!
Anja Tauriainen, tapahtumakoordinaattori

Katso Hyvinkään seudun tapahtumat.

www.tapahtumat.hyvinkaa.fi