Jäsenedut vuodelle 2022

1. Mahdollisuus esitellä omaa toimintaa torilla järjestettävien tapahtumien yhteydessä. Varaukset ja suunnitelma tehdään yhteistyössä kaupunkiyhdistyksen toiminnanjohtajan kanssa.

1. Kaupunkiyhdistyksen järjestämissä paikkamaksullisissa tapahtumissa tapahtumakohtainen jäsenalennus osallistumismaksusta. Vuonna 2022 alennus jäsenille – 30 %:a Lystilauantain ja Hyvinkään Vapun paikkamaksuista.

1. Logo, www- ja facebook -linkitys kaupunkiyhdistyksen hallinnoimilta sivuilta.

1. Sähköinen uutiskirje 2 x vuodessa, jossa nimi ja /tai logonäkyvyys linkkeineen sekä mahdolliset kampanjatarjoukset tai -tiedotteet.

1. Kaupunkiyhdistyksen ”Hanki Hyvää Hyvinkäältä” -kampanjatarra liikkeen ikkunassa/ovessa ja omakustannushinnalla mobilet ja julistepohjat käyttöön.

1. Kerran vuodessa järjestettävä verkoston yrittäjätapaaminen, jossa mahdollisuus myös tuoda omaa toimintaansa esille.

1. Verkostoyhteistyön ja -markkinoinnin mahdollisuudet sekä kontaktit kaupungin päättäjiin.

1. Kiinteistöjen arvojen säilyttäminen ja kehittäminen elinvoimaisen yritystoiminnan myötä.