Hyvinkään vappu 1.5.2022 klo 10-14 Kauppatorilla

HYVINKÄÄN VAPPU TULEE JÄLLEEN!

Vappupäivänä 1.5. kello 10–14 juhlitaan Hyvinkään vappua vapputoreineen, piknikkeineen, puheineen ja kuorolauluineen Hyvinkään kauppatorilla ja sen ympäristössä. Eikä pidä tietenkään unohtaa hyvinkääläistä vappuperinnettä, Vappu Cruisingia.

Hyvinkään vapun esiintymislavana toimii Hyvinkään toriterassin esiintymislava, joka tulee vappuna jo lämmittelemään toriterassin 25.5. vietettäviä avajaisia varten. Alkupäivässä luvassa on perinteistä vappuohjelmaa, kun Hyvinkään Mieslaulajat, Hyvinkään Työväen Mieskuoro, Rautatien Soittajat Hyvinkää ja Seppo Lammi kitaroineen viihdyttävät.

Vapputapahtuman iltapäivä on varattu nuorille lahjakkuuksille, silloin kuullaan muun muassa uraansa aloittelevaa räppäri Feenixiä, hyvinkääläisten lauluntekijänuorten yhtyettä Coodia sekä Rocktehdas Hyvinkään nuoria.

TORITERASSIN ESIINTYMISLAVAN OHJELMA

10.00 alkusanat ja Seppo Lammin Hyvinkää
10.15 Hyvinkään Työväen Mieskuoro ja Hyvinkään Mieslaulajat
10.30 Rautatien Soittajat Hyvinkää
11–12 tauko ohjelmassa / taustamusiikkia
12.00 Seppo Lammi
12.45 Feenix ja Coodi
13.30 Rocktehdas Hyvinkää

Hyvinkään yhteinen vappupiknik puolestaan kokoaa hyvinkääläiset syömään yhdessä kauppatorille, minne on katettu valmiiksi pöydät 200 henkilölle. Piknikille ei tällä kertaa tarvitse varata paikkaa etukäteen. Piknikalue löytyy esiintymislavan välittömästä läheisyydesta. Piknikillä voi nauttia joko omia herkkuja tai täydentää piknikkoria kauppatorin tarjonnasta. Tarjolla on monenlaista vappuun sopivaa herkkua.
Lions Club Viertola myy soppatykistä keittoa, jonka tuotto lahjoitetaan Ukrainan hyväksi.

Harrasteajoneuvotapahtuma Hyvinkään Vappu Cruising valtaa kauppatorin parkkialueen. Osa harrasteautoista ja moottoripyöristä saapuu paikalle kulkueessa, joka lähtee kello 10.15 Hyvinkään lentokentältä ja saapuu tapahtuma-alueelle noin kello 10.30. Luvassa siis myös hienoja harrasteajoneuvoja ja moottorin pärinää!

Mukana järjestelyissä Hyvinkään kaupungin lisäksi Hyvinkään kaupunkiyhdistys, Lions Club Viertola, Hyvinkään mobilistit ja Torille!-terassi.

Työväen vappua vietetään Jussinmäen esiintymistasanteella kello 11–12.

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

HYVINKÄÄN VAPPU 2022 -TAPAHTUMASIVU

MYYNTIPAIKAT VAPPUTORILLA

Vappumarkkinoilla on vapaana vielä 4kpl myyntipaikkoja. Myyntipaikan hinta 35€, sähkö tarvittaessa 5€.

Lisätiedot:
Suvi Viljanen